Gastroslovník

Zde najdete snad úplně vše o nejrůznějších potravinách a surovinách - ovoci, zelenině, masu, rybách, luštěninách atd. Nechybí ani jednoduché vysvětlení různých kuchařských výrazů nebo gastronomických názvů postupů. V tomto rozsáhlém gastronomickém slovníku najdete požadované informace nejen podle abecedy, ale i pomocí fulltextového vyhledávání. Pro ještě jednodušší a rychlejší hledání lze využít i jednotlivé kategorie.

Materiál k uzení

Termín zahrnující všechny materiály, které se používají při uzení. Jde například o dřevo, piliny či třísky.

Mělnění

Jde v podstatě o kutrování nebo řezání masa, což představuje jeho utočení na řezačce.

Místnosti pro nakládání masa

Jsou to klimatizované místnosti speciálně zařízené pro nakládání masa. Lze v nich regulovat vlhkost i teplotu vzduchu.

Nejhledanější

Nejsou zde žádné hledané položky.

 
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist