autor: naja
čeká na schválení administrátorem
Co na oběd
více >
< méně
Vše | Hlavní chod
-
Vepřová plec pečená po selsku
110 minVepřovou plec opláchneme, potřeme česnekem rozetřeným se solí, vložíme do pekáče na cibuli nakrájenou na plátky a mírně podlijeme vodou. Za občasného přelévání vznikající šťávou a podlévání vodou pečeme doměkka a dozlatova. Maso podle potřeby...
-
Vepřové maso dušené v mrkvi
80 min -
Vepřový guláš
80 min -
Vepřenky s cibulí (minutka)
35 min -
Čočka na kyselo
50 min -
-
Výpečky
190 min -
-
Špenát jíškový
40 min -
Vepřová plec na paprikách
80 min -
Žampionový guláš s párky
40 min -
Kuřecí řezanka na kari
50 min -
-
Rybí filé s pórkovou omáčkou
25 min -
Tuňákové špagety s rajčaty
20 min -
Kuřecí roládky s Nivou
65 min -
Jemná smetanová sekaná
60 min
Hlavní chod
X