- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- bruschetta
bruschetta
Získané ocenění:
Pozitivně hodnocené recepty
Smažené žampiony | |
---|---|
Brambory s pórkovým máslem | |
Mozzarella v ohnivzdorných mističkách | |
Valašské plněné vepřové kotlety | |
Velikonoční kuře | |
Vepřenky | |
Vanilková zmrzlina s rebarborovou… |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1x | |
Komentáře k receptům: | 199x | |
Ohodnoceno receptů: | 176x | Zpráva pro bruschetta |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
22.03. | bruschetta ohodnotil recept Velikonoční bábovičky v různých tvarech |
---|---|
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pivní preclíky |
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pivní preclíky |
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pohanková polévka |
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pohanková polévka |
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1Lilek pečený s bylinkami a česnekem
Omyté lilky rozřízneme podélně a každou polovinu neřežeme do čverečků, nesmíme proříznout slupku. Vydatně osolíme a necháme půl hodiny vypotit. Pak dobře osušíme. Smícháme olej (olejem...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 176Smažené žampiony
Žampiony očistíme, omyjeme a necháme okapat. Větší překrojíme na půlky a osolíme. Žampiony obalíme v prosáté mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance. V horkém tuku je usmažíme...
víceBrambory s pórkovým máslem
Brambory propíchneme na několika místech a dáme je na 10 minut do mikrovlnné trouby, aby se nám upekly do měkka. Mezitím si pokrájíme pórek na kolečka. Rozpálíme pánev, rozpustíme na ní máslo...
víceMozzarella v ohnivzdorných mističkách
Menší ohnivzdorné misky vymažeme máslem. Cukety omyjeme a nakrájíme na plátky. Česnek oloupeme a nasekáme najemno. Ve větší pánvi rozpálíme olej, vložíme cukety a česnek, dusíme asi 5 minut,...
víceValašské plněné vepřové kotlety
Vepřové kotlety s kostí, silné přibližně 2 cm, omyjeme a osušíme. Ostrým nožem je rozřízneme po obvodu, až ke kosti. Pak kotlety osolíme a opepříme. Klobásy rozřízneme podélně na poloviny....
víceVelikonoční kuře
Nejdříve si připravíme nádivku. Rohlíky pokrájíme na kostičky, které dáme do mísy a zalijeme je mlékem s 2 rozšlehanými žloutky a 2 celými vejci. Vařené uzené maso pokrájíme nadrobno....
víceVanilková zmrzlina s rebarborovou omáčkou
Rebarboru důkladně omyjeme studenou vodu, z neloupané odřízneme tuhé konce a ostatní nakrájíme na tenké plátky. Do nízkého hrnce s horkou vodou vmícháme vanilkový a moučkový cukr, přidáme...
vícePodívejte se na recepty uložené uživatelem
Celkem položek: 264Kapr v alobalu
Na alobal rozetřeme máslo a vložíme na něj osolené a okmínované porce kapra. Alobal pevně uzavřeme a přehneme okraje, aby nevytékala šťáva. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut a během...
víceChlebová polévka s bylinkami
Krajíčky staršího chleba opečeme v kastrolu na oleji. Přidáme oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli a ještě osmahneme. Zalijeme vodou, osolíme, okmínujeme a přidáme prolisovaný česnek. Vaříme,...
víceSlovenské pagáče
Těsto zaděláme a necháme vykynout, poté rozválíme na placku a potřeme mletými škvarky. Těsto složíme v obou směrech na třetiny. Rozválíme ho, potřeme škvarky a stejně složíme. Rozválíme...
víceKuřecí spirálky na špízu
Kuřecí řízky dáváme jeden po druhém mezi 2 vrstvy potravinové fólie a rozklepáváme válečkem na těsto, aby se zploštily a byly stejnoměrně silné. Prolisovaný česnek důkladně smícháme s...
víceMarinované masové špízy
Omytou vepřovou panenku nakrájíme na silnější plátky, lehce je naklepeme a necháme marinovat ve směsi oleje (polovina množství) a grilovacího koření do druhého dne. Omytá kuřecí prsa vložíme...
víceMrkvokedlubnové placky
Mrkev i kedlubny oloupeme, nastrouháme na hrubo, v míse smícháme se solí, pepřem, moukou, vejci, okořeníme kmínem, kari a nakonec vmícháme nasekanou petrželku. Těsto nabíráme lžící, na...
víceGrilované placky
Obě mouky, sušené droždí, cukr a sůl zpracujeme v mixéru, přilijeme 350 ml vlažné vody, olej a vymícháme hladké těsto. Necháme kynout na dvojnásobný objem. Těsto rozválíme, rozkrájíme na...
víceOblíbené
65 min Troubu předehřejeme na 200 °C. Brambory oloupeme a nakrájíme na osminky. Dáme je do hrnce a zalijeme vodou – jen tolik vody, aby byly brambory potopené. Trochu osolíme a přivedeme k varu.... více |
1 115 min Vepřovou hlavu, bůček a plíce očistíme, opláchneme a uvaříme v mírně osolené vodě spolu s cibulí. Maso vykostíme a na drobno rozsekáme. Játra opláchneme a umeleme na jemno. Přidáme ve vodě... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele