- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- bruschetta
bruschetta
Získané ocenění:
Pozitivně hodnocené recepty
Slovácký velikonoční mazanec | |
---|---|
Velikonoční placky s pórkem - Aladýšky | |
Ořechové jidášky | |
Statkářská bída | |
Velikonoční nádivka se zelím | |
Velikonoční perníčky | |
Halaszlé - maďarská kapří polévka |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1x | |
Komentáře k receptům: | 199x | |
Ohodnoceno receptů: | 176x | Zpráva pro bruschetta |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
22.03. | bruschetta ohodnotil recept Velikonoční bábovičky v různých tvarech |
---|---|
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pivní preclíky |
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pivní preclíky |
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pohanková polévka |
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pohanková polévka |
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1Lilek pečený s bylinkami a česnekem
Omyté lilky rozřízneme podélně a každou polovinu neřežeme do čverečků, nesmíme proříznout slupku. Vydatně osolíme a necháme půl hodiny vypotit. Pak dobře osušíme. Smícháme olej (olejem...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 167Slovácký velikonoční mazanec
Do mísy dáme kvasnice, lžičku vanilkového cukru a 1 dl vlažného mléka. Necháme vzejít kvásek. V misce si utřeme žloutky s moučkovým cukrem a máslem do pěny. Do vzešlého kvásku postupně...
víceVelikonoční placky s pórkem - Aladýšky
Den předem si omyjeme brambory, dáme je do hrnce s vodou a vaříme je přibližně 20 minut doměkka. Pak je scedíme. Druhý den brambory jemně nastrouháme. Omyjeme pórek, bílou část drobně...
víceOřechové jidášky
Z droždí, části mléka, lžičky cukru a lžičky mouky zaděláme kvásek, který necháme vzejít. V míse utřeme máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme špetku soli, vzešlý kvásek, ořechy, zbytek...
víceStatkářská bída
Brambory oloupeme, omyjeme, pokrájíme na kostky, dáme do hrnce s 4-5 dl vody, 0.5 lžičky soli, 0.5 lžičky kmínu, brambory uvaříme doměkka. Vaříme asi 15 minut. Do druhého hrnce dáme 10 vajec...
víceVelikonoční nádivka se zelím
Klobásu sloupneme a nakrájíme nadrobno, zelí scedíme a překrájíme na kratší kousky. K zelí přidáme klobásu, mletou papriku a drcený kmín. Směs dobře promícháme.
víceVelikonoční perníčky
Ze všech surovin vypracujeme tužší, ale hladké těsto. Necháme je do druhého dne odležet. Z těsta vyválíme placku a vykrajujeme různé tvary. Dáme je na vymazaný plech a pečeme ve středně...
víceHalaszlé - maďarská kapří polévka
Vykuchaného kapra očistíme, odstraníme hlavu, vnitřnosti, rybu podélně rozpůlíme a odstraníme páteř. Do hrnce vlijeme vodu, vložíme kapří hlavu bez žáber, očí a ploutví, dále oloupanou cibuli...
vícePodívejte se na recepty uložené uživatelem
Celkem položek: 5- Uvařil jsem
- Budu vařit
- Vše
Bábovka olejová
Rozklepneme do mísy vejce, z bílků vyšleháme později sníh. Ke žloutkům přidáme vanilkový a moučkový cukr, přisypáváme mouku, přiléváme vodu, olej a prášek do pečiva. Vyšleháme vše v řidké...
víceChlebové tousty se sýrem a kopřivami
Troubu si předehřejeme na 165°C. Tvrdý sýr nastrouháme. Malý stroužek česneku utřeme. Z omytých mladých kopřiv otrháme listy, které pokrájíme na proužky. V pánvi na rozehřátém oleji listy za...
víceVelikonoční koláč s tvarohovou náplní
Na vále vypracujeme hladké těsto z prosáté mouky s kypřícím práškem, prosátého moučkového cukru, vajec a změklého másla. Zabalíme je do fólie a necháme alespoň půl hodiny odležet. V mezičase...
víceDušené kořeněné brambory
Oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli osmahneme na másle dozlatova. Přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory, sůl, koření a přilijeme tolik vody, aby sahala do poloviny brambor....
víceBramborová polévka s houbami
Cibuli jemně nakrájíme, osmahneme na tuku dorůžova, zasypeme prosátou moukou a připravíme světlou zásmažku. Zásmažku za stálého prošlehávání metlou zalijeme vlažnou vodou (nebo vývarem),...
víceOblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele