- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- bruschetta
bruschetta
Získané ocenění:
Pozitivně hodnocené recepty
Karbanátky z ovesných vloček a kvasnic | |
---|---|
Grissini | |
Parmigiana s cuketou | |
Jogurtová bábovka | |
Okurkový salát s vejci a smetanou | |
Zeleninový salát z grilu | |
Sněhová bábovka |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1x | |
Komentáře k receptům: | 199x | |
Ohodnoceno receptů: | 176x | Zpráva pro bruschetta |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
22.03. | bruschetta ohodnotil recept Velikonoční bábovičky v různých tvarech |
---|---|
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pivní preclíky |
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pivní preclíky |
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pohanková polévka |
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pohanková polévka |
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1Lilek pečený s bylinkami a česnekem
Omyté lilky rozřízneme podélně a každou polovinu neřežeme do čverečků, nesmíme proříznout slupku. Vydatně osolíme a necháme půl hodiny vypotit. Pak dobře osušíme. Smícháme olej (olejem...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 176Karbanátky z ovesných vloček a kvasnic
Ovesné vločky a jáhly spaříme 1 litrem horké vody, dáme je do hrnce, zalijeme 1/2 litrem vody a necháme 12 hodin namočené. Druhý den je uvaříme na kaši. Budeme pomalu vařit přibližně 30 minut...
víceParmigiana s cuketou
Česnek oloupeme a najemno nasekáme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata a cuketu omyjeme, nakrájíme na plátky. Parmazán nastrouháme, mozzarellu nakrájíme na plátky. Bazalku omyjeme,...
víceJogurtová bábovka
Všechny přísady - cukr, jogurt, kypřící prášek do pečiva, mouku, olej a vejce smícháme v míse na polotekuté těsto. Mandle spaříme a oloupeme. Bábovkovou formu vymažeme tukem a vysypeme...
víceOkurkový salát s vejci a smetanou
Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme, nakrájíme na plátky, okurky oloupeme a pokrájíme na kolečka, cibulovou nať nasekáme na jemno. V míse promícháme okurku s cibulovou natí,...
víceZeleninový salát z grilu
Cukety a lilky nakrájíme podélně na tenké plátky. Rajčata lehce nařízneme a na cedníku polijeme vroucí vodou, poté stáhneme slupky. Nasekáme na drobné kousky a i se šťávou odložíme do misky....
víceSněhová bábovka
Bílky ušleháme se ztužovačem do velmi pevné pěny. Poté přimícháme 90 g cukru a zašleháme. Žloutky se zbylým cukrem ušleháme do hladké hmoty. Přidáme mandlovou tresť, sůl a střídavě mouku a...
vícePodívejte se na recepty uložené uživatelem
Celkem položek: 264Kapr v alobalu
Na alobal rozetřeme máslo a vložíme na něj osolené a okmínované porce kapra. Alobal pevně uzavřeme a přehneme okraje, aby nevytékala šťáva. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut a během...
víceChlebová polévka s bylinkami
Krajíčky staršího chleba opečeme v kastrolu na oleji. Přidáme oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli a ještě osmahneme. Zalijeme vodou, osolíme, okmínujeme a přidáme prolisovaný česnek. Vaříme,...
víceSlovenské pagáče
Těsto zaděláme a necháme vykynout, poté rozválíme na placku a potřeme mletými škvarky. Těsto složíme v obou směrech na třetiny. Rozválíme ho, potřeme škvarky a stejně složíme. Rozválíme...
víceKuřecí spirálky na špízu
Kuřecí řízky dáváme jeden po druhém mezi 2 vrstvy potravinové fólie a rozklepáváme válečkem na těsto, aby se zploštily a byly stejnoměrně silné. Prolisovaný česnek důkladně smícháme s...
víceMarinované masové špízy
Omytou vepřovou panenku nakrájíme na silnější plátky, lehce je naklepeme a necháme marinovat ve směsi oleje (polovina množství) a grilovacího koření do druhého dne. Omytá kuřecí prsa vložíme...
víceMrkvokedlubnové placky
Mrkev i kedlubny oloupeme, nastrouháme na hrubo, v míse smícháme se solí, pepřem, moukou, vejci, okořeníme kmínem, kari a nakonec vmícháme nasekanou petrželku. Těsto nabíráme lžící, na...
víceGrilované placky
Obě mouky, sušené droždí, cukr a sůl zpracujeme v mixéru, přilijeme 350 ml vlažné vody, olej a vymícháme hladké těsto. Necháme kynout na dvojnásobný objem. Těsto rozválíme, rozkrájíme na...
víceOblíbené
65 min Troubu předehřejeme na 200 °C. Brambory oloupeme a nakrájíme na osminky. Dáme je do hrnce a zalijeme vodou – jen tolik vody, aby byly brambory potopené. Trochu osolíme a přivedeme k varu.... více |
1 115 min Vepřovou hlavu, bůček a plíce očistíme, opláchneme a uvaříme v mírně osolené vodě spolu s cibulí. Maso vykostíme a na drobno rozsekáme. Játra opláchneme a umeleme na jemno. Přidáme ve vodě... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele