- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- bruschetta
bruschetta
Získané ocenění:
Pozitivně hodnocené recepty
Slovácký velikonoční mazanec | |
---|---|
Medové kuřecí špízy | |
Velikonoční placky s pórkem - Aladýšky | |
Ořechové jidášky | |
Statkářská bída | |
Velikonoční nádivka se zelím | |
Halaszlé - maďarská kapří polévka |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1x | |
Komentáře k receptům: | 199x | |
Ohodnoceno receptů: | 176x | Zpráva pro bruschetta |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
22.03. | bruschetta ohodnotil recept Velikonoční bábovičky v různých tvarech |
---|---|
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pivní preclíky |
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pivní preclíky |
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pohanková polévka |
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pohanková polévka |
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1Lilek pečený s bylinkami a česnekem
Omyté lilky rozřízneme podélně a každou polovinu neřežeme do čverečků, nesmíme proříznout slupku. Vydatně osolíme a necháme půl hodiny vypotit. Pak dobře osušíme. Smícháme olej (olejem...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 176Slovácký velikonoční mazanec
Do mísy dáme kvasnice, lžičku vanilkového cukru a 1 dl vlažného mléka. Necháme vzejít kvásek. V misce si utřeme žloutky s moučkovým cukrem a máslem do pěny. Do vzešlého kvásku postupně...
víceMedové kuřecí špízy
Z medu, citrónové šťávy, oleje, zázvoru a petrželky si připravíme marinádu, do které přes noc naložíme pokrájené kuřecí maso. Marinované maso napícháme na jehly, prokládáme kousky papriky a...
víceVelikonoční placky s pórkem - Aladýšky
Den předem si omyjeme brambory, dáme je do hrnce s vodou a vaříme je přibližně 20 minut doměkka. Pak je scedíme. Druhý den brambory jemně nastrouháme. Omyjeme pórek, bílou část drobně...
víceOřechové jidášky
Z droždí, části mléka, lžičky cukru a lžičky mouky zaděláme kvásek, který necháme vzejít. V míse utřeme máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme špetku soli, vzešlý kvásek, ořechy, zbytek...
víceStatkářská bída
Brambory oloupeme, omyjeme, pokrájíme na kostky, dáme do hrnce s 4-5 dl vody, 0.5 lžičky soli, 0.5 lžičky kmínu, brambory uvaříme doměkka. Vaříme asi 15 minut. Do druhého hrnce dáme 10 vajec...
víceVelikonoční nádivka se zelím
Klobásu sloupneme a nakrájíme nadrobno, zelí scedíme a překrájíme na kratší kousky. K zelí přidáme klobásu, mletou papriku a drcený kmín. Směs dobře promícháme.
víceHalaszlé - maďarská kapří polévka
Vykuchaného kapra očistíme, odstraníme hlavu, vnitřnosti, rybu podélně rozpůlíme a odstraníme páteř. Do hrnce vlijeme vodu, vložíme kapří hlavu bez žáber, očí a ploutví, dále oloupanou cibuli...
vícePodívejte se na recepty uložené uživatelem
Celkem položek: 139- Uvařil jsem
- Budu vařit
- Vše
Pohanková polévka
Na oleji zpěníme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme pohanku a orestujeme. Poté přilijeme vodu. Kořenovou zeleninu oloupeme, omyjeme a nastrouháme. Jakmile se voda vaří, přisypeme...
vícePivní preclíky
Polohrubou mouku vsypeme do mísy a přidáme rozdrobené droždí, cukr a část mírně ohřátého piva. Lehce zasypeme moukou a necháme částečně vykynout. Potom přidáme olej, sůl, pepř a zbylé pivo....
víceMarinované krůtí špízy
Omytá krůtí prsa nakrájíme na 4 řízky, podélně je rozpůlíme. Majoránku nadrobno nasekáme, smícháme s oloupaným, nasekaným česnekem, vínem hořčicí, solí a pepřem. Do marinády vložíme maso a...
víceUšelo ze Slopného
V rendlíku v 0.5 litru vody uvaříme 4 vejce natvrdo. Vaříme je 10 minut, pak je vychlazené oloupeme. Kysané domácí zelí v sítu mírně propláchneme pod tekoucí vodou (podle kyselosti), dáme do...
víceAvokádo s tortillovými lupínky
Rozpůlená, vypeckovaná a oloupaná avokáda v míse rozmačkáme vidličkou nebo šťouchadlem na brambory. K avokádu přidáme na kostičky nakrájená rajčata, cibuli a česnek nadrobno, chilli papričky,...
víceLahodný moučník
V míse ušleháme vejce se 180g moučkového cukru. Zvolna přiléváme olej a potom přisypeme mouku smíchanou s práškem do pečiva a pudink. V kastrůlku nebo v pánvi necháme zkaramelizovat zbylý cukr...
víceKynuté kroužky s pivem
Do mísy prosejeme mouku, uděláme důlek, do něj rozdrobíme droždí, cukr a tři lžíce vlažného piva a necháme na teple vzejít. Poté přidáme rozpuštěné sádlo, zbylé pivo, sůl, pepř a vypracujeme...
víceOblíbené
65 min Troubu předehřejeme na 200 °C. Brambory oloupeme a nakrájíme na osminky. Dáme je do hrnce a zalijeme vodou – jen tolik vody, aby byly brambory potopené. Trochu osolíme a přivedeme k varu.... více |
1 115 min Vepřovou hlavu, bůček a plíce očistíme, opláchneme a uvaříme v mírně osolené vodě spolu s cibulí. Maso vykostíme a na drobno rozsekáme. Játra opláchneme a umeleme na jemno. Přidáme ve vodě... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele