- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- bruschetta
bruschetta
Získané ocenění:
Pozitivně hodnocené recepty
Avokádo s tortillovými lupínky | |
---|---|
Avokádový toast | |
Bábovka s čokoládovou drtí | |
Banánová svačinka | |
Beránek velikonoční z piškotového těsta | |
Berek z listového těsta | |
Bigos |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1x | |
Komentáře k receptům: | 199x | |
Ohodnoceno receptů: | 176x | Zpráva pro bruschetta |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
22.03. | bruschetta ohodnotil recept Velikonoční bábovičky v různých tvarech |
---|---|
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pivní preclíky |
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pivní preclíky |
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pohanková polévka |
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pohanková polévka |
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1Lilek pečený s bylinkami a česnekem
Omyté lilky rozřízneme podélně a každou polovinu neřežeme do čverečků, nesmíme proříznout slupku. Vydatně osolíme a necháme půl hodiny vypotit. Pak dobře osušíme. Smícháme olej (olejem...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 176Avokádo s tortillovými lupínky
Rozpůlená, vypeckovaná a oloupaná avokáda v míse rozmačkáme vidličkou nebo šťouchadlem na brambory. K avokádu přidáme na kostičky nakrájená rajčata, cibuli a česnek nadrobno, chilli papričky,...
víceAvokádový toast
Plátek chleba opečeme z obou stran v pánvi nasucho. Okurku nakrájíme škrabkou na brambory na tenké, podélné plátky. Dáme ji do mísy s citronovou kůrou, nasekanou mátou, nadrobenou fetou,...
víceBábovka s čokoládovou drtí
Do misky vložíme změklé máslo. Můžeme ho rozetřít do pěny buď vařečkou nebo ručním šlehačem. Přidáváme postupně moučkový a vanilkový cukr, přisypeme špetku soli a šleháme, dokud není těsto...
víceBanánová svačinka
Oloupaný banán rozmixujeme s tvarohem, kakaem, cukrem a mlékem (nebo smetanou) dohladka. Krém rozdělíme do mističek a ihned podáváme.
víceBeránek velikonoční z piškotového těsta
Žloutky třeme s polovinou cukru do pěny. Přidáme vanilkový cukr, kůru z 1/4 citronu a 3 lžíce citronové šťávy. Z bílků ušleháme pevný sníh a po částech do něj zašleháme zbylý cukr. Sníh...
víceBerek z listového těsta
Listové těsto rozválíme na tenký plát a nakrájíme ho na čtverce 8 x 8 cm velké. Na čtverce těsta klademe náplň připravenou ze sýru, petrželky a vejce. Protilehlé cípy dobře spojíme, hrany...
vícePodívejte se na recepty uložené uživatelem
Celkem položek: 125- Uvařil jsem
- Budu vařit
- Vše
Cukety s jogurtem
Cukety oloupeme, nakrájíme na dlouhé, tenké plátky a necháme chvíli stát. Potom plátky cuket osmažíme po obou stranách na pánvi na oleji a vyjmeme na papírovou utěrku. Ještě teplé plátky...
víceDiablos (sušené švestky v prosciuttu)
Švestky se pokusíme naplnit kozím sýrem, pokud se to nedaří, stačí dát tyto dvě ingredience k sobě. Prosciutto nakrájíme na 10 tenkých plátků a ty pak ještě rozpůlíme. Švestky spolu se...
víceDomácí vývar hovězí
Očistíme a opláchneme hovězí kosti. Dáme je na pekáč a pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů Celsia 15 minut. Kosti poté vložíme do hrnce, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev, řapíkatý celer...
víceDušené kořeněné brambory
Oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli osmahneme na másle dozlatova. Přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory, sůl, koření a přilijeme tolik vody, aby sahala do poloviny brambor....
víceDvoubarevná bábovka
Ušleháme tuk, cukr a celá vejce, přidáme mouku s práškem do pečiva a promícháme. Oddělíme jednu třetinu hmoty. Zamícháme do ní instantní kávu promíchanou s 1 polévkovou lžící horké vody. Do...
víceFialkové cupcakes
Připravíme si voňavé bylinkové mléko: do kastrólku nalijeme 100ml mléka a dáme ho vařit. Omyté fialky vložíme do mléka. Mléko pomalu vaříme asi 1-2 minuty. Poté mléko odstavíme z plotny,...
víceGrilované lilky
Lilky omyjeme, odstraníme stopky a nakrájíme na tenké, asi půl cm plátky. Z obou stran osolíme a opepříme. Naskládáme na vymaštěný plech, pokapeme olivovým olejem a v rozehřáté troubě...
víceOblíbené
1 115 min Vepřovou hlavu, bůček a plíce očistíme, opláchneme a uvaříme v mírně osolené vodě spolu s cibulí. Maso vykostíme a na drobno rozsekáme. Játra opláchneme a umeleme na jemno. Přidáme ve vodě... více |
65 min Troubu předehřejeme na 200 °C. Brambory oloupeme a nakrájíme na osminky. Dáme je do hrnce a zalijeme vodou – jen tolik vody, aby byly brambory potopené. Trochu osolíme a přivedeme k varu.... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele