- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- bruschetta
bruschetta
Získané ocenění:
Pozitivně hodnocené recepty
Srdce z listového těsta | |
---|---|
Statkářská bída | |
Štěpánská sekaná | |
Stromboli s brokolicí, chorizem a… | |
Šumavská kulajda se zastřenými vejci | |
Šunkové balíčky | |
Sýrové suflé |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1x | |
Komentáře k receptům: | 199x | |
Ohodnoceno receptů: | 176x | Zpráva pro bruschetta |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
22.03. | bruschetta ohodnotil recept Velikonoční bábovičky v různých tvarech |
---|---|
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pivní preclíky |
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pivní preclíky |
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pohanková polévka |
07.03. | bruschetta přidal fotku k receptu Pohanková polévka |
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1Lilek pečený s bylinkami a česnekem
Omyté lilky rozřízneme podélně a každou polovinu neřežeme do čverečků, nesmíme proříznout slupku. Vydatně osolíme a necháme půl hodiny vypotit. Pak dobře osušíme. Smícháme olej (olejem...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 176Srdce z listového těsta
Z těsta vyválíme plát 2mm silný a vyřízneme z něj dvě stejná srdce dle šablony. Potřeme rozšlehaným vejcem a vidličkou na několika místech propíchneme. Na jedno těsto rozložíme další menší...
víceStatkářská bída
Brambory oloupeme, omyjeme, pokrájíme na kostky, dáme do hrnce s 4-5 dl vody, 0.5 lžičky soli, 0.5 lžičky kmínu, brambory uvaříme doměkka. Vaříme asi 15 minut. Do druhého hrnce dáme 10 vajec...
víceŠtěpánská sekaná
Omyté hovězí a vepřové maso umeleme a přidáme máčenou housku, sekanou petrželku, vejce, strouhanku a sůl. Dobře propracujeme. Z těsta utvoříme obdélník, naplníme jej míchanými vejci, posypeme...
víceStromboli s brokolicí, chorizem a rajčaty
Jarní cibulky a česnek nakrájíme na tenké plátky. Rajčata nakrájíme na proužky. Brokolici nakrájíme na drobné růžičky. Chorizo nakrájíme na tenké plátky. Na olivovém oleji opečeme česnek...
víceŠumavská kulajda se zastřenými vejci
Sušené houby namočíme alespoň na hodinu do 1 l studené vody. Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Do hrnce dáme houby i s vodou, ve které byly namočené, přidáme k nim brambory...
víceŠunkové balíčky
Žervé v misce dobře promícháme s nasekaným koprem, pažitkou a nastrouhaným křenem. Mírně osolíme a opepříme. Plátky šunky poklademe připravenou sýrovou směsí. Zabalíme je do balíčků, které...
víceSýrové suflé
Misky na suflé vymažeme máslem a vysypeme moukou. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme mouku a za stálého míchání osmahneme do zlatožluta. Po částech přiléváme mléko a metličkou šleháme sníh,...
vícePodívejte se na recepty uložené uživatelem
Celkem položek: 139- Uvařil jsem
- Budu vařit
- Vše
Avokádo s tortillovými lupínky
Rozpůlená, vypeckovaná a oloupaná avokáda v míse rozmačkáme vidličkou nebo šťouchadlem na brambory. K avokádu přidáme na kostičky nakrájená rajčata, cibuli a česnek nadrobno, chilli papričky,...
víceAvokádový toast
Plátek chleba opečeme z obou stran v pánvi nasucho. Okurku nakrájíme škrabkou na brambory na tenké, podélné plátky. Dáme ji do mísy s citronovou kůrou, nasekanou mátou, nadrobenou fetou,...
víceBanánová svačinka
Oloupaný banán rozmixujeme s tvarohem, kakaem, cukrem a mlékem (nebo smetanou) dohladka. Krém rozdělíme do mističek a ihned podáváme.
víceBeránek velikonoční z piškotového těsta
Žloutky třeme s polovinou cukru do pěny. Přidáme vanilkový cukr, kůru z 1/4 citronu a 3 lžíce citronové šťávy. Z bílků ušleháme pevný sníh a po částech do něj zašleháme zbylý cukr. Sníh...
víceBerek z listového těsta
Listové těsto rozválíme na tenký plát a nakrájíme ho na čtverce 8 x 8 cm velké. Na čtverce těsta klademe náplň připravenou ze sýru, petrželky a vejce. Protilehlé cípy dobře spojíme, hrany...
víceBramboračka
V hrnci na oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přisypeme hladkou mouku a usmažíme světlou jíšku. Zalijeme 1,5l vody, rozšleháme a přivedeme k varu. Přidáme očištěnou, na...
víceOblíbené
1 115 min Vepřovou hlavu, bůček a plíce očistíme, opláchneme a uvaříme v mírně osolené vodě spolu s cibulí. Maso vykostíme a na drobno rozsekáme. Játra opláchneme a umeleme na jemno. Přidáme ve vodě... více |
65 min Troubu předehřejeme na 200 °C. Brambory oloupeme a nakrájíme na osminky. Dáme je do hrnce a zalijeme vodou – jen tolik vody, aby byly brambory potopené. Trochu osolíme a přivedeme k varu.... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele