Přední hovězí
Přední hovězí se v kuchyni používá na přípravu mnoha jídel. Z předního masa je podle šéfkuchařů nejlepší hovězí guláš nebo boršč, používá se na mleté maso a vyrábí se z něj i nejjemnější chutné klobásy. Možností, co si připravit z předního hovězího masa je ale samozřejmě mnohem víc a právě zde najdete velké množství receptů, které by jste opravdu měli vyzkoušet. U některých budete příjemně překvapeni snadnou přípravou a vynikající chutí hotových jídel.
Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, osmahneme dorůžova na tuku, vložíme maso a za stálého...
Omyté a osušené maso nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme nadrobno, česnek propasírujeme, červenou cibuli nakrájíme na kolečka. Do silnostěnného...
Maso omyjeme pod tekoucí studenou vodou, vložíme do hrnce a zalijeme studenou vodou. Osolíme a opepříme a dáme vařit na mírný oheň - vaříme celkem...
Hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Osmažíme ji na slanině rozkrájené na kostičky a...
Přední hovězí maso a vepřovou plec omyjeme, osušíme a pokrájíme na kousky. Jemně je pomeleme na masovém strojku a dáme do mísy. Očištěnou velkou...
Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na kousky po 25g. Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky, osmahneme ji na tuku, přidáme mletou papriku a krátce...
Hovězí a vepřové maso opláchneme a jemně umeleme s cibulí a vekou, namočenou v mléce a vymačkanou. Uzený bůček uvaříme doměkka, vykostíme a...
Hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a osmažíme na části tuku lehce dozlatova. Přidáme...
Kosti omyjeme, rozsekáme a vložíme do hrnce. Přidáme opláchnuté hovězí a vepřové maso, zalijeme vodou, uvedeme do varu, omezíme příkon tepla,...
Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na kostky cca po 25g. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme, osmahneme na tuku dorůžova, vložíme maso a za...
Očištěné maso opláchneme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nahrubo. V kastrolu na sádle zpěníme cibuli a osmažíme dozlatova. Poté přidáme...
Hovězí a vepřové maso omyjeme, mírně osolíme a jemně umeleme s cibulí. Za postupného přilévání studené vody vymícháme na lepkavou hmotu. Vepřový...
Hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a osmahneme dorůžova v horkém tuku. Přidáme mletou...
Hovězí a vepřové maso opláchneme, jemně umeleme s cibulí a osolíme. Přidáme pepř, drcenou majoránku, utřený česnek, rozmíchané vejce, strouhanku a...
Hovězí maso a vepřovou plec omyjeme a najemno umeleme. Přidáme prolisovaný česnek, pepř, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, sůl a 3...
Vývar připravíme obvyklým způsobem, procedíme a dochutíme polévkovým kořením a převaříme. Maso nakrájíme na drobné kostičky. Játrovou rýži a noky...
Dobře omyté a rozsekané kosti a opláchnuté hovězí maso vložíme do hrnce, zalijeme vodou, uvedeme do varu, omezíme příkon tepla a mírně osolíme....
Vývar připravíme obvyklým způsobem, procedíme hustým cedníkem, dochutíme polévkovým kořením a maso nakrájíme na malé kostičky. Máslo dobře...
Kosti omyjeme, rozsekáme a vložíme do hrnce. Zalijeme je vodou, uvedeme do varu, omezíme příkon tepla, mírně osolíme, přidáme celý pepř a zvolna...
Hovězí maso opláchneme a uvaříme ve vývaru z hovězích kostí, který jsme předem připravili. Když maso změkne, přidáme syrové brambory nakrájené na...
Hovězí maso (můžeme použít i zadní hovězí maso) nakrájíme na díly, opláchneme, vložíme do vařící, osolené vody a zvolna vaříme doměkka. Je-li maso...
Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nasekáme, osmažíme ji dorůžova na části tuku, přidáme mletou papriku a zpěníme ji....
Hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a na drobno nakrájíme, zpěníme ji na tuku a přidáme mletou papriku. V tomto...
Hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nasekáme na drobno, osmahneme na polovině tuku dorůžova, přidáme papriku,...
Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na kostky cca po 25g. 2/3 dávky oloupané cibule nakrájíme na drobno a osmahneme dorůžova na tuku. Přidáme...
Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na kousky cca po 25g. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, osmahneme na tuku dorůžova, zasypeme mletou...
Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na kostky cca po 25g. Polovinu dávky cibule a zeleniny nakrájíme na plátky, osmahneme na třetině tuku a přidáme...
Hovězí a vepřové maso opláchneme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno, osmahneme na tuku dorůžova, přidáme mletou papriku a...
Hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a na polovině tuku osmažíme dozlatova. Do...
Hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmažíme dozlatova na tuku. Do základu přidáme...
Hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na širší proužky. Cibuli oloupeme, na drobno nakrájíme a osmažíme dozlatova na tuku. V tomto základu...
Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na kousky cca po 25g (3-4ks na porci). Maso vložíme do hrnce, zalijeme vroucí vodou, přidáme poloviční dávku...
Hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a osmažíme na tuku dorůžova. Přidáme nakrájené maso,...
Všechny druhy masa opláchneme a nakrájíme na drobné nudle. Na 2/3 tuku zpěníme cibuli nakrájenou na drobno, vložíme nakrájené hovězí maso, krátce...
Dušené nebo vařené hovězí maso nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a osmažíme dorůžova na části tuku. Přidáme maso, osolíme...
Vepřový bůček opláchneme, zcela vykostíme a rozřízneme na plát. Potřeme jej česnekem utřeným se solí a opepříme. Hovězí a vepřový ořez semeleme, k...
Vepřový bůček opláchneme, zbavíme kostí a rozřízneme na plát, který naklepeme doširoka. Hovězí maso společně s cibulí umeleme, osolíme, opepříme a...
Vepřový bůček omyjeme a zbavíme kostí. Hovězí maso opláchneme a spolu s bůčkem nakrájíme na malé kousky. Cibuli oloupeme, na drobno nakrájíme a na...
Hovězí maso opláchneme a jemně umeleme spolu s vymačkanou a v mléce namočenou vekou. Přidáme vejce, zbylé mléko, sůl, jemně nakrájenou petrželku a...
Hovězí a vepřové maso jemně umeleme spolu s cibulí a žemlí namočenou v mléce. Mírně osolíme, okořeníme, přidáme rozmíchaná vejce, strouhanku a vše...