Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 31567

Ingredience

400 g Brambory
80 g Cibulka jarní
500 g Filety z tresky tmavé
200 ml Mléko plnotučné
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 ml Olej rostlinný
5 g Pepř černý mletý
80 g Strouhanka
5 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
120 g Omáčka tatarská
20 g Petržel - nať

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 585 kcal
Kilojoule 2 448kJ
10% Sacharidy 37 g
42% Tuky 31 g
34% Sodík 677 mg
66% Bílkoviny 37 g

Jednohubky z tresky postup přípravy receptu:

1

Z brambor uděláme kaši a necháme vychladnout. Tresku 10 minut povaříme v mléce. Hrnec necháme částečně zakrytý. Rybu vyjmeme z mléka a odstraníme z ní všechny kosti či kůži.

2

V míse smícháme uvařenou rybu, bramborovou kaši, petrželku, jarní cibulku a koření. Ze směsi vytvoříme malé placičky. Mouku smícháme se solí a pepřem. Placičky obalíme v okořeněné mouce, poté ve vajíčku a nakonec ve strouhance. Dáme na talíř a asi na 1 hodinu vložíme do chladničky.

3

V pánvi rozehřejeme asi 5 mm vrstvu oleje. Rybí placičky smažíme 3 minuty po každé straně, dokud nezezlátnou. Podáváme s tatarskou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept