Recept

Dušené skopové plecko s fazolkami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 46612

Ingredience

2 ks Cibule
150 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
600 ml Hovězí vývar základní
30 g Mouka pšeničná hladká
30 g Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1,2 kg Skopová plec
150 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 702 kcal
Kilojoule 2 936kJ
2% Sacharidy 9 g
82% Tuky 61 g
34% Sodík 671 mg
47% Bílkoviny 27 g

Dušené skopové plecko s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme nadrobno, cibuli na nudličky, maso očistíme a pokrájíme na kostky. Nakládané fazolové lusky scedíme, necháme okapat.

2

Na oleji zpěníme slaninu s cibulí, přidáme maso, sůl, pepř, promícháme a osmažíme. Osmažené maso zalijeme vodou, na mírném plameni dusíme do poloměkka. Šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou a zarestujeme. Poté zašleháme vývar, přidáme fazolky a dusíme zhruba 10 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept