Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 23759

Ingredience

2 ks Citrony
400 g Filé z aljašské tresky
200 ml Mléko polotučné
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 dl Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 381 kcal
Kilojoule 1 593kJ
12% Sacharidy 45 g
16% Tuky 12 g
24% Sodík 486 mg
46% Bílkoviny 26 g

Jazyky smažené postup přípravy receptu:

1

Jednotlivé porce tresky osolíme, opepříme, vložíme do mísy, zalijeme citronovou šťávou a mlékem, necháme hodinu odležet v chladničce. Potom porce obalíme v hladké mouce a smažíme v rozpáleném oleji dorůžova. Servírujeme například s bramborovou kaší a nakládanou řepou.

Poznámka

hodina na odležení

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept