Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18613

Ingredience

3 ks Cibule
4 ks Jalovec
750 g Kančí maso
2 polévková lžíce Olej rostlinný
50 g Ořechy lískové pražené
50 g Oříšky piniové
180 g Slanina vepřová
125 ml Smetana 16% (pochoutková)

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 761 kcal
Kilojoule 3 183kJ
7% Sacharidy 25 g
66% Tuky 50 g
19% Sodík 378 mg
96% Bílkoviny 54 g

Knačí paštika postup přípravy receptu:

1

Nejdříve 250 g kančího masa s jalovcem zprudka osmažíme a necháme vychladnout. Nakrájíme cibuli a špek. 500 g masa umeleme nebo rozmixujeme se špekem, cibulí a osmaženým masem. Osolíme, opepříme. Oříšky nasekáme, přidáme smetanu, vše zapracujeme do připravené směsi. Hmotu dáme do formy, přikryjeme a ve vodní lázni necháme vařit 80 - 90 minut při 180°C. Následně necháme zchladnout, nejlépe přes noc.

Poznámka

Servírujeme studen. Nejlépe chutná podávané s hořčičnou omáčkou a brusinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept