Jednoduchý recept

Klobása a cibule na oleji

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22873

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Klobása Dunajská
100 ml Olej olivový
1 ks Petržel - nať

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 682 kcal
Kilojoule 2 855kJ
1% Sacharidy 3 g
87% Tuky 66 g
0% Sodík 1 mg
39% Bílkoviny 22 g

Klobása a cibule na oleji postup přípravy receptu:

1

Na oleji osmažíme dozlatova klobásu nakrájenou na plátky. Potom je vyndáme a odložíme. Do pánve dáme plátky cibule a osmažíme dozlata. Potom cibuli spolu s klobásou prohříváme další 1 minutu.

2

Směs promícháme, posypeme nasekanou petrželkou a podáváme okamžitě s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept