Jednoduchý recept

Kmínový řízek

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26817

Ingredience

1 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej stolní
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
600 g Vepřová kýta
125 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 479 kcal
Kilojoule 2 004kJ
1% Sacharidy 4 g
50% Tuky 38 g
36% Sodík 716 mg
53% Bílkoviny 30 g

Kmínový řízek postup přípravy receptu:

1

Řízky omyjeme, rozřízneme napůl a naklepeme. Okořeníme solí a pepřem, obalíme v mouce.

2

Rozehřejeme pánev, na středně velkém plameni necháme zpěnit olej a 1 lžíci másla. Řízky smažíme po každé straně 3 minuty a v alobalu udržujeme teplé.

3

Slijeme omastek po smažení, dáme na pánev vývar a kmín, necháme trošku vyvařit a vmícháme zbývající máslo. Nalijeme omáčku na řízky a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept