Recept

Hovězí maso na vejcích

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 39874

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Cibule
500 g Hovězí maso přední
1 kávová lžička Kari koření
20 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 347 kcal
Kilojoule 1 453kJ
2% Sacharidy 8 g
26% Tuky 19 g
14% Sodík 273 mg
61% Bílkoviny 34 g

Hovězí maso na vejcích postup přípravy receptu:

1

Cibuli nasekáme a na rozpáleném másle necháme zesklovatět. Přidáme všechno koření, osolíme, vmícháme maso, pokrájené na kousky, orestujeme. Poté podlijeme a dusíme do měkka.

2

Pekáč z varného skla vymastíme, vlijeme vysmaženou šťávu a vložíme polovinu masa. Na něj rozklepneme vejce, navrstvíme zbytek masa a posypeme strouhankou. Ve vyhřáté troubě necháme zapéci do zlatova.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept